Ginkel’s

Alle Ginkel’s verzorgingsproducten worden zoveel mogelijk geformuleerd met natuurlijke ingrediënten, want deze staan dichterbij onze eigen huidstructuur en werken daardoor veelal beter.

Ginkel’s heeft een groot aantal productlijnen voor de diverse huidtypen en verschaft zo een grote diversiteit aan behandelingen voor zowel dames als heren en ook zeker aan tieners met acne en/of probleemhuiden.

De productlijnen die in de salon gebruikt worden zijn:

Vitamine E Face Care (Normal & Mixed Skin)
Vitamine E Face Care is speciaal ontwikkeld voor de normale en gemengde huid. Het normale huidtype is mooi in balans en heeft een zachte en gezonde structuur. Natuurlijke vitamine E heeft als krachtige anti-oxidant de eigenschap om de huid te beschermen tegen de eerste tekenen van het ouder worden en tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Aloë Vera & Green Tea Face Care (Dry & Sensitive Skin)
Aloë Vera & Green Tea Face Care is opnieuw ontwikkeld om de droge en gevoelige huid optimale verzorging te bieden. Deze producten zijn geformuleerd met ingrediënten die geselecteerd zijn op een milde actieve werking om de kwetsbare huid niet verder te belasten. Aloë Vera extract staat bekend om de uitstekende vochtinbrengende eigenschappen, terwijl groene thee extract als krachtige anti-oxidant de huid beschermt.

Collagen Face Care (Anti-Ageing Skin Care)
Professionele cosmetica serie op basis van een hoogwaardig peptiden-complex dat de collageensynthese in de huid stimuleert, hyaluronzuur aanmaakt en de activiteit van fibronectines stimuleert. Rimpels en kraaiepootjes worden zo van binnenuit bestreden. De huid krijgt snel een voller aanzien. Zeer geschikt voor de verouderde huid.

Argan Face Care (Intensive Repair & Protection)
Professionele cosmetica serie op basis van Marokkaanse Argan Olie en actieve ingrediënten voor intensief herstel en behoud van een vitale huid. Met speciale zorg geformuleerd uit milde basis ingrediënten die de huid niet irriteren of allergiën veroorzaken. Geschikt voor huidverbetering en bescherming van de sterk verouderende huidtypen.

Zie voor alle losse onderdelen van een gelaatsbehandeling de tarieven pagina.